Pressemeddelelser

1 

De vandt Byggeriets Klimapriser 2022 Den danske byggebranche var bredt repræsenteret, da Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser 2022.

"Det bedste for klimaet er helt at undlade at bygge. Men det er ikke realistisk" Byggeriets Klimapriser 2022 uddeles d. 3. maj, og her er daglig leder i LOGIK & CO. Balder Johansen på talerlisten

Nominerede til Byggeriets Klimapriser 2022 sender radon, biocider og peroxcider ud af byggeriet Nytænkende produkter og løsninger fjerner skadelige stoffer i byggeriet.

Genanvendelse i byggeriet rykker Montagelim og baderumsoverflader af genanvendte materialer m.m. lavet af plastikflasker er blandt de nominerede

Et stærkt felt udgør nomineringskomitéen bag Byggeriets Klimapriser Ingen BYGGERI-messe uden Byggeriets Klimapriser, der som altid vil sætte fokus på nye bæredygtige landvindinger til byggeriet.

Vælg bæredygtigt på BYGGERI’23 – guide til bæredygtigt materialevalg På BYGGERI’23 udstilles mange bæredygtige produkter, der sparer på ressourcerne, skaber godt indeklima, er holdbare og dokumenteret bæredygtige.

1