BYGGERI'18 AppBYGGERI’18 app’en vil være messekataloget på messen, hvor du på en nem og overskuelig måde kan orientere dig om udstillere, varegrupper og standplaceringer ved hjælp af helt nye søgefunktioner.
Ny feature på app’en er f.eks. at ved et klik på en stand på halplanen kommer udstillerens navn frem. Klikker man på udstillerens navn i firmafortegnelsen vises standen på halplanen. App’en viser desuden vej på halplanen fra den stand, du står ved, til den stand du gerne vil besøge. Du kan også orientere dig om de mange events, der foregår rundt på standene samt om spisesteder og de respektive menuer, du kan få der.

Læg dine favoritter ind på app´en, så du er klar til dit messebesøg!

Du kan også registrere dig online via app´en. Så har du din QR koden på mobilen og er klar til at blive scannet som adgang til messen.

"Den bæredygtige vej". Se de mange dokumenterede bæredygtige produkter og løsninger, der er nomineret til tre klimapriser; Byggeriets Klimapris, Byggeriets Energipris og Byggeriets Miljøpris. App´en viser dig rundt fra stand til stand blandt de nominerede. Læs mere om de nominerede her.

NB! Vær opmærksom på, at app´en opdateres løbende op til messen.

Download